hrant dink

raskolnikov
öldürülmesinde görgü tanığı olmak isteyenlerin yarısının o gün istanbul’da bile olmadığı tesbit edilmiş değerli yazar.

(bakırköy civarından bir görgü tanığı) -katil aslında dört kişiydi…hepsinin beyaz bereleri vardı ve ordunun bereleri adlı şarkıyı söylüyorlardı… sonra şişe çevirdiler ve içlerinden biri tabancayı alıp cinayeti işledi.

(mevsimleri şaşıran ihbarcı) -tam plajdan gelmiş eve giriyordum ki …(çat- polis kapattı telefonu)

(harita fukarası bir ihbarcı)-efendim ben yıllardır nişantaşında otururum. işim de dudullu’da. yürüyerek gidip gelirim yani… işte o gün evlere bakan iki kişi gördüm.

(lost manyağı bir ihbarcı) -katiller dharma international adlı tişörtler giymişti. biz kate ile beraber sığınaktaydık. bilgisayara deli gibi 4 , 8, 15,16,23,ve 42 sayılarını giriyorduk . jack ile walter su bulmaya gitmişti ki ormanda iki el silah sesi duyduk. sonra öğrendik ki hırant beyi vurmuşlar. allah rahmet eylesin.

(atma recep din kardeşiyiz kod adlı ihbarcı) -iyi günler muhterem kardeşim. cinayeti derin devlet işledi. ihbar ediyorum araştırın işte. adımdan sana ne? kasımpaşalı yaz…celalettin’e de selam söyle…

(kör görmez uydurur adlı ihbarcı) -biz osmanbey’e doğru yürüyorduk. polis yolu kesti. “nooluyor” dedik . “az sonra bi cinayet işlenecek. buralarda olmayın şahit yazarız” dediler.“nereye gidelim” dedik…“ya fatihe ya ramiye” dedi bi tanesi. ama polis olup olmadıklarından emin değilim. belediye zabıtası da olabilir. bilemiyorum yani.

(ulusal yayın yapan bir kanal yöneticisinin ihbarı) -katil kurtlar vadisidir. rtük e de bi ihbar yapıcam kaldırsınlar bu diziyi.

(paranoyak bir komplo teorisyeni) -taksimden metroya bindim. metroda amerikan üniformalı bir asker vardı. bana haritaya bakarak bişeyler sordu. sonra yanında mossad ajanı olduğunu sandığım burası beşgen yıldızlı bir beyle uzun uzun rusça konuştu. sonra beyaz bir bere giyip osmanbeyde indi. hırant beyin asıl katili ogün bugündür kim diye merak ediyorum?

(agahta christie manyağı ihbarcı) -beyefendi ben katili biliyorum. katil bir uşak…-buna şüphemiz yok ta kimin uşağı?…-benden bu kadar…çat…

(bkz: penguen)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol