bugun saat20:00 itibari ile d smartta yayinlanacak. ancak kimi soylentilere gore tnt tvde de yayinlanacak diyorlar ama du bakalim.
                    
    17 eylül 2009 panathinaikos galatasaray maçı
üst biter.
                    
    galatasaray elanonun 5. dakikada attığı golle 1-0 önde.
                    
    galatasarayin golunde tek bir evden "goaaaallllll" $eklinde bir ciglik duymayi$im, bu golun aslinda sirf benim ekranda gosterildigini ve tnt tvnin bir $akasi oldugunu du$undurttu bana. hemen bir arkada$imi aradim gol mu oldu lan dedim he dedi, o zaman anladim ki gol gercekmi$. e o zaman ne diye kimse sevinmedi lan? hickimse mi sevmiyro bu takimi vay arkada$ ya.
                    
    baros un golüyle 2-0 olmuş maç.dikkat ettiysen oldu demiyorum bak olmuş diyorum.
doğan yayın grubuna selam ederim!
                    
    doğan yayın grubuna selam ederim!
ayiptir soylemesi 0-3 olan mac. bak olmu$ demiyorum, oldu diyorum. izleyebiliyorum ben $ifresiz falan nitekim.
                    
    onlar da attilar nihayet bir tane. nihayet dedim diye sevindim sanma ama cok $ansa aliyoruz biz bu maci, aci ama gercek. 
1-3
                    
    1-3
galatasarayın üstünlüğüyle sona eren karşılaşma.
                    
    1-3 galatasarayin galibiyeti ile sona erdi. daha once yazilmi$ ama skor yazilmami$, o sebepten $ey ettim.
                    
    tahmin ettiğim gibi üst bitmiştir.
                    
    neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?


