ya basta viva zapatista nin çömez olması

maliyeci
ya basta’nın çömez yapılmasına üzüldüm,ama daha çok üzüldüğüm ve gözüme çocuksu görünen muhabbet "silin ulan benim kaydımı da" muhabbetidir. anlık sinir,üzüntüyle gaza gelip yazılmış da olabilir aslında ama şunu da bilmeliyiz ki şu mına kodugum dünyanın yine mına koydugum sanal bir parçasıyız. yazdıklarımızla biribirimizi destekler,paslaşırız ama birbirimizden ayrı fikirler,kafalar,insanlarız.zaten bu türden sanal ortamları güzelleştiren de bu.

ya basta’nın çömez yapılmasında moderator hatası olduğu söylenmiş.. bu fikrimi destekliyor... ortada bir hata olmasına rağmen böyle bir gerilime ve "ben çok değerliyim ulan ben gidicem dedim mi saniyesinde geri alırlar çömezliğini" tavırlarına girmek hiç hoş değil.eskiler daha iyi bilirler ki git gellerle boku çıkmış durumlardan alınan derslerle bir zaman sonra "ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın", "yaklaşmayın sildiririm kaydımı" muhabbetleri uçma sebebi haline gelmiştir.

tekrar tekrar söylemekte fayda görüyorum bu entrynin muhtemel götten anlayıcıları için ki bence ya basta hakikaten sözlüğe müthiş emekleri olan, kendi doğrularını yazan, başkalarınınkine de saygı duyan bir yazarımız ve çömez yapılmasını tasvip etmedim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol