ya basta viva zapatista nin çömez olması

darklord
25 - 12 - 2006 tarihi itibari ile yönetimle aralarında geçen bir husumet yüzünden çaylak moduna dönüştürülmesi hadisesi. ben bu gün dahi hala bu adamın çömez olarak durmasına bir anlam vermiş değilim. sözlük kalitesine katkıda bulunan değerli bir yazara böylesine bir ceza verilmiş olmasını da kendi adıma yedirememekteyim.

herkes zaman zaman konsepte uymayan şeyler yapabiliyor ama bu adam en azından soru başlığına cevap içeren entry yazacak kadar salak bir adam değilki çömez yapılsın ya da uçurulsun. bu olayın bir an önce çözülmesini temenni ediyorum. aksi halde 24 saat içerisinde bu adam hala çömez olarak kalacaksa kendi adıma tepkim kaydımın silinmesi şeklinde olacaktır. zira keyfi ve kasıtlı uygulamalarda bulunan bir yönetimle devam etmek pek mümkün değil.

evet ya basta viva zapatista hala çömez olarak kalacaksa benim de kaydımı silin.

edit: bazı insanlar bu tepkiyi çocuksu bulmuş, komik bulmuşlar. ulan bir defa entry i okuyacaksın bu entry nin ne başında ne sonunda "ben giderim ulan ben değerli biriyim" gibi götten sallama bir cümle bir ibare yok. ben kişisel tepkimi verdim ne kimseyiğ tehdit etme curetinde bulundum ne de kimseye yaptırım uygulamaya kalktım. ben bir yanlışın düzelmesi için tepki verdim? ya siz ne verdiniz? komik olanlar sadece çok üzüldüm böyle olamasaydı diyen adam sendecilerdir. neye üzülüyosun amına koyim nasılsa kendi tabirinizle sanal alem değil mi burası?..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol