mitili

independence
bu adamin gercekten cok sevdigim bir kac yonu var.

hayir vucut hatlari degil, o bizim ozel cinsel hayatimiza girer, burada de$ifre edecek degilim. sacmalama, yataktaki performansindan da bahsetmiyorum, bu da bizi baglar, ozel hayatimiza girer, yatakodasi sirlarini saga sola malzeme olmak icin de$ifre edip suni gundem pe$inde olanlardan da degiliz.

sozlugu cok sahipleniyor.

hani son zamanlarda az yaziyor amenna ama sozlukte olmak sadece yazmakla sinirli degil. mesela sozlugun bir bolumunde bir hata gorse msn’den direk beynime tecavuz ediyor ta ki o bug fixlenene kadar. sozluk ile alakali fikirlerini her daim dile getiriyor ancak eger o zaman soylediklerini yapamami$sam da uzuluyor, yani sozluk icin uzulebiliyor. sozlugun gerek gorsel gerekse teknik anlamda geli$ebilmesi icin cok fazla fikir uretiyor, sozlukte olmasi gerekenler ba$ligina yazdiklari sozluk ile alakali fikirlerinin cok minik bir bolumunu olu$turuyor aslinda, daha detayli fikirlerini aklina geldigi anda msn’den e$ zamanli ve detayli soyluyor. soylemekle kalmiyor bir de bunlari kimi zaman kendi de yapmaya cali$iyor. ne kadar anlatmaya cali$tiysam da "html ile olacak $eyler degil bunlar" diye dinlemiyor, azimle ugra$iyor kimi zaman. biraz kod yazmayi bilse yok mu ya, yemin ederim sozlugun tum altyapisini teslim ederim kendisine, guvenim de o derece buyuktur bu adama.

biliyorum $imdi bu yaziyi okumanin tek sebebi sonunda ili$kimiz hakkinda ipuclari verecek miyim diye degil mi sevgili okuyucu?

yemez, sadece arkada$iz oh$.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol