ergenekon operasyonu

independence
ergenekon teror orgutu devleti bolmeye yonelik cali$malar icerisinde bulunanlar degil mi?, darbe hazirligi icerisinde olanlar degil mi? secilmi$ hukumeti devirmeye yonelik cali$malar yaoanlar, halki ayaklandirmaya te$vik edenler degil mi? bu insanlar degiller mi ergenekon operasyonu kapsaminda gozaltina alinanlar hep?

ben bugune kadar okuduklarimdan ve anlatilanlardan her ne kadar zerre tatmin olmasam da bu sonucu cikartmaya cali$iyorum.

eh eger benim dedigim gibiyse durum, dtp’nin ergenekon teror orgutundan farki ne? nicin bu adamlar halen mecliste ulkeyi bolme cali$malarini son surat devam ettirebiliyorlar? alsaniza arkada$im onlari da, abdullah ocalan’a bizim dogal liderimizdir diyen adamlari neden halen mecliste tutuyorsunuz?

aha ama dogru ya. onlarin dokunulmazliklari var degil mi? alamiyorsunuz. yazik. ke$ke uzun elleriniz oraya da ula$abilseydi de bir kere olsun bu operasyonu onaylasaydik, takdir etseydik. halen 10 sene once devleti bolmeye cali$iyorlardi diye insanlar aliniyor iceri. tamam eger gercekten boyle bir durum varsa ve ispatlanabiliyorsa topunu al cezalandir ama bugun devleti bolmeye cabalayanlari gozardi etme. yap bi guzellik, bul bi caresini onlari da al. hadi abim benim. buyuksun sen.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol