ergenekon operasyonu

duracell
o kadar çok karmaşıklaşmış ve karışıklaştırılmıştır ki, kafamız karmaşımtırak bir şekilde, acaba bu da ergenekoncu mu yoksa o da mı ergenekoncu diye dolaşıp durmaktayız. öyle ki, ergenekoncuları yakalayan polisler de ergenekoncuysa onları kim yakalayacak diye düşünmekten kendimizi alabilmişsek ya etkisinden çıkmışızdır, ya da olayı anlamışızdır.

ama, pkk, dhkpc, hizbullah, el kaide gibi örgütlerin yanında tsk’dan kişilerin olması, rektörlerin bulunması, parti liderleri, gazeteciler derken, acaba milli görüşe uzanır mı dediğimiz zaman diliminde, milli görüşçülerin de içeri alınmasıyla iyice karışmış, biz 70 milyon ergenekoncu muyuz? yoksa sadece %52 ergenekoncu muyuz biz? diye sormuşsak, henüz anlamadığımızı kabul etmeliyiz.

uğur mumcu’yu patronu mu öldürttü, susurluk ergenekonsa niye değilse ne? falan filan diyerek ilerlenebilecek ve her babayiğidin içinden çıkamayacağını düşündüğümüz sırada da tuncay güney denen, eski gazeteci yeni haham yardımcısı, kanada’da yoğun güvenlik önlemleriyle korunan vatandaşımız da işin içine girince tadından yenemeyecek bir yayla çorbası kıvamına gelmişse, bundan sonrasını tahmin etmek hiç de zor olmasa gerek.

ama bir iddia var ki, kuvvetli bir iddiadır, o da darbe yapılacak denmesidir. bundan sonra şunu tahmin edebiliriz, tahmin ettiğimiz her uçuk fikir gerçek olur.

birşey anlamadıysanız aşağıdaki paragrafı okuyalım:

yukarıdaki kadar karmaşık bir olay olgu bütünü!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol