ben bu diziyi bittikten sonra izlemeye basladim, o da ozan akbaba hatrınadir. ancak aklima soyle bir sey takildi. bu senarist yahut senaristler bu diziyi yazmaya utanmadilar mi, hadi utanmadilar, yonetmen bu diziyi cekmeye utanmadi mi? lan hadi utanmadi, yapimci ki o da oktay kaynarca gerci, bu diziyi yapmaya utanmadi mi?
mesela az once istanbul'dan bükreş'e kendilerina ait ozel ucakla gitti 8 kisi falan, her nasilsa bukres'te kizil otesi gozlugunden tut susturuculu tufegine kadar her seyi buldu, bukres'te bulunan yuksek guvenlikli bir cia üssünü basarak arkadaslarini kurtardilar. 8 kisi yapti bunu, birinin de sacinin teli bile yere dusmezken üst duzey egitimli cia personeli ki yaklasik 40 kisi falan, hop tek mermi yiyerek öldüler.
zaten dizinin genelinde düsmanlar tek mermi ile ölüyorlar. adamin bacagina sıksan oracikta can veriyor ama bunlardan öleni gec yaralanan bile yok. cok nadir var aslinda.
cod oynuyorum, bf oynuyorum, yemin ederim ben daha cok yaralaniyorum ölüyorum, easy seviyesinde dahi.
hic mi utanmadiniz ya.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?