ben sana demistim sorunsalı

walide sultan
dogrusu, "ben sana demi$tim sorunsali" olan bu basliginin altinda;
kisinin zaten coktan yapmis ve bitirmis oldugu, bir eylemden dolayi, pismanlik ve acilari surmekte iken, diger kisinin, ona tam da bu anda, basliktaki sorunsalla yonelmesi durumlari incelenecektir.

kisi, sevgilisinden hic beklemedigi sekilde ayrilmistir. diger kisi teselliye muhtac bu insani once bu sekilde, kendi bilgeligini ortaya koyacak sozlerle karsilar; "ben sana demistim"

kisi derslerine yeterli alakayi gostermez, sonuc malumdur. ozellikle ebeveynlerden anne olani kullanir bu basligi; "ben sana demistim"

iste bu sekilde orneklerine, hayatin icinde cok rastlayacagimiz basit ama agirligi olan, bir sorunsaldir. basliktaki soz obegini duymak, kisiler icin. ve kisiyi en cok da bu sozler cileden cikarir.
dusunur kisi; sen bana demistin ama ben aptalim ya anlamadim, sen anladin da benden once, ben anlayamadim kendi durumumu ve bu hale geldim der.
gerek yoktur bu sozlerin sarfedilmesine, olan olmustur, bu sozler ise teselliden cok kendi egosuna yontmaktir hayati. ne teselli eder ne de kisiye, minnet ve saygi saglatir. bilakis kisi henuz, depresyonun sinirlarinda dolasirken, icine ceker. tehlikeli biledir hatta.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol