israil in türk feribotuna ateş açmasi

sepulturk
hükümetimizin ne kadar aciz olduğunu gösteren haberdir. gemimiz alı konulmuştur olayı avustralya büyükelçisi çözmüştür. ben böyle rezalet görmedim.

lan başbakan, sen ne yaptığını zannediyosun. lanet olsun böyle hükümete. topunuzun...

http://ntvmsnbc.com/news/380633.asp
ankakusu
hic aklima gelmedi degil. dusunmustum eger israil, bilerek veye bilmeyerek, ates acsa ne olur diye.
hic bir sey olmazmis demek ki. kafamda ki soru isaretlerini cozmek ne kadar guzel bir sey.
sepulturk
ulaştırma bakanı sayın binali yıldırım hazretleri diyorlar ki;

“burada bazı sıkıntılar yaşanıyor. taciz ateşi açılması söz konusu, rotasını çevirmek bakımından. ama tekneye veya personeline herhangi bir isabet yok. 12-13 personeli var teknenin. dün gece, izmit belediyesinin akçakoca deniz otobüsü, beyrut’tan magosa’ya seferini yaparken israil askeri botları tarafından durduruldu, sabaha kadar bekletildi. sabah yapılan diplomatik girişimler, avustralya büyükelçiliği, türk dışişleri ile ulaştırma bakanlığı birimlerinin katılımıyla sorun aşıldı ve gemi magosa’ya gitti. oradan tekrar sefer almak üzere beyrut’a dönecek.”

efendiler! bu ne acizliktir. türk halkını bu kadar küçük düşürmeye hakkınız yok. defolun benim meclisimden, ülkemden, topraklarımdan. gidin israilde, amerikada yaşayın. sizin yerleriniz oralar.
sinsigibi
kavgayı ayırmaya girenin arada birkaç tokat yemesinin doğal olduğunun bilindiği bir ülkede çok da tepki verilmemesi gereken bir olay. zira olayın taraflarından saldırgan olanı zaten batının şımarık piçidir, son dönemde gemi iyice azıya almıştır.
igoriyan
yakında israilın havada ucan kusa bile ates açacağı gösterir bu olay. bir an once bu gözunu kan burumus canilerin durdurulması gerekir ama bunu yapacak babayigit yoktur ortada bu lanetlı toplumun icinden bir tane akillı adam cıkıpta yav bız napıyoruz ne bu şıddet bu celal demezde ona da şaşarım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol