müzik kanallarıni izlemekten beynin ambale olması

cyranonunburnu
ozellikle tatilin artik sikinti vermeye baslayan aile yani bolümlerinde yapacak bisi bulamayan bunyenin gecenin kel alaka vakitlerinde israrla muzik kanallarini zaplamasidir. amac dinleyecek bisi bulmaktan sasi bak sasir misali hizla gecen görüntü silsilesi içinden yeni, orjinal bir sey görmeye dönüsür. tabiki bir bok gözükmez ve dream tv deki sacma sapan oyun oynatan hatuna kufredilerek spor kanallarina gecilir.
cyranonunburnu
bir diger versiyonu ise mtv ve diger kanallarin hazirladigi bilimum onunla sevisme benimle sevismece, ben sevisecegim adami odasindan tanirimcilik oynama, kicini j lo’un kici gibi yapma, hollywood dadaslarinin görmemislik ötesi yasamlarini anlatmaca, arabani en maganda hale ben getiririmceme, anasiyla cikip kiziyla sevismece vb. programlar karsisinda bunyenin the wall daki syd amca gibi sinir krizi gecirmeden önceki tepkisiz haline dönme durumu.
laluska
özellikle toplasan en fazla 20 tane klibi döndürüp döndürüp yayınlayan kral tv, powerturk tv ve dream turk gibi kanallara fazla takılmanın sonucu olarak, evin içinde "aşkı nateşi yakarmı şateşi" şeklinde mırıldanarak gezmek veya "sen korkaksın!!! hiç bulaşma!" nidaları atma gibi sonuçlar doğurabilicek durum.

en iyisi "aman hava sıcak evden çıkmayalım" diye düşünmemek, çoluk çocuk akranları toplayıp adalara modalara uzanmak, piknik yapmak ip atlamak...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol