an itibariyle, beyaz show’a, beyazit ozturk’e el sallayan insanlarin oturdugu yer.
küçükyalı
istanbul’da maltepe ile bostanci arasinda yer alir.izmir’de ise sahilde bulunur.hangi sahilde oldugunu bilmiyorum tabi.
izmirde bulundugu sahil icin (bkz: guzelyali)
istabul’un en nezih semtlerinden biri olup,özellikle konum itibariyle istanbul’un en elverişli mahallerinden biridir.
sessiz,sakin,oturulası,yaşanası,huzurlu ve güvenli semt.bizans kalıntılarını barındırır.bünyesinde pek çok ilk ve orta dereceli okul vardır.büyük bir semttir,sahilden e-5 e kadar uzanır.sahil kesimi çok güzeldir ve iç taraflara nispeten daha lükstür.rahmetli kadir hasın evi de buradadır.ulaşım çeşitli yollarla sağlanır(tren yolu,minibüs caddesi gibi).merkezlere yakındır.eski mesire yerlerindendir.hatıralarla dolu güzide ve kaliteli bir semttir.
istanbul’un en sakin, huzurlu semtlerindendir.semt içinde yaşamınızı sürdürürken istanbul’da yaşadığınızı unuttuğunuz anlar olabilir.kargaşadan, kalabalıktan uzak bir hayat isteyenlere tavsiye edilir.
sokaklarında ülkücünün, sahilinde türbanlının gezdiği nezih semt. normal bir insan evladı yaşamaz burda. yaşayanlar alınmasın, ben de burada yaşıyorum ama, bi s*kime benzemez afedersiniz.
(bkz: ahmet küçükyalı)
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?