mitili nin paşa torunu olma olasıligi

nihilist
ilk once bu olasılıgı tamamen gotumden salladım onu bi defa acıklıyım, zira soy kutgunu bilmiyorum mitili’nin, fekat koplom geldigi icindirki evde sigara icip sozluk gezerken gordugum yuz bin milyoncuk sayısı kadar pasa muhteviyatlı mitili menseyli baslıktan sonra bu olasılık uzerinde dusunmeye basladım.

yaptıgım arastırmalardan sonra, ki bu kısmı son derece yalan sadece baslıkları okudum, ve yaptıgım kamu oyu yoklamasından sonra, ki bu kısmıda yalan sadece kendime sordum, bunlarla yetinmeyip yaptıgım olasılık hesaplarından sonra, ki kulliyen yalandır zira sadece gozume takıldı cok falza pasa baslıgı hepi topu odur yaptıgım hesap, bu olasılıgın gerceklik duzleminde yer edinebielcegi kanısına kapıldım. sunu da soylemeden gecemeyecegim kanıya kapıldım mı fena olur, o kanıyı allah gelse degistiremez; iste tum bu karısık ruh halimin dısa vurumu olarak dogdu bu olasılık meslesi, veya ben toptan sacmalıyorum ve tek niyetim spekulatif olmak tam bilemiyorum acıckası ama it niyetli oluyor birey yeri geliyor, allah beterinden korusun bi yerde.

son asamada sunu demek dusuyor bana; sanırım mitili pasa torunu ve en cok bildigi konuyu aynen bilgi sozluge geciriyor, tematik falan filan ama bi yerde demokratlar rahatsız olabilir bu durumdan, her an genc moderatorler durumdan rahatsız diye bir muhtıra yiyebilriz. bilemiyorum cok karıstı simdi her sey...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol